Architect Limburg

een architect vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

gagat international





landgraaf
telnr :


lab32 architecten

architectenbureau voor moderne eigentijdse architectuur in alle vakdisciplines. uitgebreid kennismaken kunt u op onze website, ga naar



schimmert
telnr : 045 544 94 50


SeC architecten





Beek
telnr : 046 - 436 20 10


SeC architecten

Ontwerp?
Wij hebben bij elke ontwerpopgave tot doel te komen tot een adequate oplossing? voor het programma van eisen in samenwerking met de klant. De wens van de klant staat voorop, zijn/haar vragen en wensen worden vormgegeven vanuit ons referentiekader en continue teruggekoppeld met de klant. Hierbij worden zaken als de maakbaarheid binnen een bepaald budget en tijd niet uit het oog verloren. Wij ondersteunen onze idee?n door middel van tekeningen, perspectieven en maquettes. Hierdoor kunnen opdrachtgevers en andere betrokkenen een goed beeld vormen van het eindresultaat. Gedurende het gehele proces worden de ontwerpen getoetst aan de geldende wetgeving en wordt gestreefd naar een optimale balans tussen kosten en kwaliteit.



Beek
telnr : 046 - 436 20 10


3D VISIE architecten

3D VISIE is gespecialiseerd in alles wat met wonen te maken heeft. Innovatie en gedegen vakmanschap staan bij ons hoog aangeschreven: Duurzaam bouwen, Cradle to Cradle, Domotica etc. Wij kunnen u goed adviseren!
Geinteresseerd?
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek :
046 - 400 73 67


3D VISIE is een architectenbureau waarin u centraal staat. Uw wensen, uw normen en waarden, kortom uw lifestyle wordt vertaald in een ruimtelijk concept dat bij u past. Vervolgens wordt het plan volledig inzichtelijk gemaakt met 3D-computer software en kunnen we samen al een virtuele wandeling maken door uw toekomstige woonhuis!
Dus v??r dat u uw dure zakcenten heeft uitgegeven weet u precies hoe het ontwerp in werkelijkheid zal worden!
Dus geen verrassingen achteraf en dus geen moeite met het lezen van de ouderwetse bouwtekening!!!



Sittard
telnr : 046-4007367