Architect Zeeland

een architect vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

Projectbureau Zeeuws-Vlaanderen

Stel u wilt een verbouwing van uw keuken of een aanbouw van de woonkamer en weet niet direct of dit realiseerbaar is. U kunt ons dan bellen en wij bezoeken u voor een ori?nterend gesprek waarbij u ons kunt vertellen wat uw wensen zijn. Wij zullen u op dat moment al adviseren of uw wensen te realiseren zijn en hoe het proces dan zal verlopen. Uiteraard alles vrijblijvend. Deze werkwijze is ook zo bij nieuwbouw van woningen, utiliteitsbouw en ook industri?le bouw. Eerst afstemming met de klant. De klant kan dan plan de campagne maken om te zorgen dat zijn wensen worden vervuld. Spreekt vanzelf dat wij u daarin willen helpen. Tijdens het ori?nterend gesprek wordt er al heel veel duidelijk. U kunt er ook voor kiezen om het project compleet vanaf ontwerp tot de sleutel op de deur bij ons aan te besteden, de keuze is aan u.
Wij hebben de kennis om uw idee?n of project te realiseren. Voor het ontwerp, de realisatie en ook voor duurzame energievoorzieningen. U kunt ook zeggen, nou we proberen het maar zelf op te lossen, aan u de keuze. Alle ontwerpen worden door ons gerealiseerd in AUTOCAD ARCHITECTURE, met o.a. de 3D tekeningen kunt u dus duidelijk zien hoe uw verbouwing, uw aanbouw of nieuwbouw er uiteindelijk komt uit te zien, geen verrassingen. Op mijn website staan projecten die in 3D zijn uitgewerkt.
Wij werken zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers. Dit betekent dat wij precies weten wat de te verwachten opleverpunten en valkuilen zijn; ons klantgericht ondernemen!

Groede
telnr : 0683210425