Architect Zuidholland

een architect vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

studioHOME architects

studioHOME architects is een jong en ambitieus ontwerpbureau, dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en realiseren van innovatieve concepten in de breedte van de architectuur. We beperken ons niet tot een bepaald schaalniveau maar ontwerpen met een kritisch onderzoekende attitude, van stedenbouw tot interieur, en van architectuur tot productontwerp. Door onze interdisciplinaire werkhouding zijn we regelmatig betrokken bij werkzaamheden buiten de bouwkunde om.
Research, Cradle-to-Cradle, Innovatie en Gelaagdheid zijn de thema?s die het werk van studioHOME architects typeren. We ontwerpen van stoel tot stad, en hechten daarbij veel waarde aan een goed contact met de opdrachtgever en trachten deze zoveel mogelijk bij het ontwerpproces te betrekken om tot een bijzonder en passend eindresultaat te komen.
De kern van studioHOME bestaat uit twee architecten: Rutger de Beer en Sander Veenstra. Beide zijn opgeleid als bouwkundig ingenieur aan de HTS, waarna ze hun passie voor de bouwkunde hebben doorgezet door aansluitend hun master in de architectuur te volgen aan de Technische Universiteit van Delft.
Beide partners werken parttime bij verschillende partijen met bouwgerelateerde projecten om ervaring en kennis op te doen en te delen.Den Haag
telnr : 0031641328737


DES architectuur & bouwtechniek

DES architectuur & bouwtechniek is een jong architectenbureau dat doelgericht werkt aan ontwerp en uitwerking van nieuwbouw en verbouwprojecten. DES architectuur & bouwtechniek staat voor deskundig design. Enkele voorbeelden van mijn werk zijn te zien op www.des-architectuur.nl

Ik, Inge Reijnen, heb dit bureau opgericht. Ik heb van 2004 tot en met 2011 op twee middelgrote architectenbureaus als architect en bouwkundig tekenaar gewerkt. Enkele voorbeelden hiervan zijn weergegeven onder de kop 'freelance'.

Nu wil ik met mijn eigen bureau uw wensen waarmaken. Met veel enthousiasme en inlevingsvermogen ga ik aan de slag om uw idee?n en wensen te vertalen naar een ontwerp. Ik neem uitgebreid de tijd om de gestelde vraag helder in kaart te brengen. Een goede samenwerking tussen architect en opdrachtgever is immers belangrijk om tot een mooi eindresultaat te komen.

Met behulp van 3D impressies en maquettes zal ik het gemaakte ontwerp voor u verbeelden waarna ik technische tekeningen kan vervaardigen voor de omgevingsvergunning, voorheen bouwaanvraag, of de aannemer. Doordat ik een technische opleiding tot bouwkundig ingenieur op de Hogeschool heb gecombineerd met een Masteropleiding tot architect aan de Academie van Bouwkunst, kan ik dit totaalpakket aanbieden. Ik ga graag met u aan de slag.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.Den Haag
telnr : -